• Οικοδομικά έργα
  Οικοδομικά έργα

  Η εταιρία μας εκπονεί μελέτες, εκδίδει οικοδομικές άδειες, κατασκευάζει – ανακαινίζει και επιβλέπει τους περισσότερους τύπους οικοδομικών έργων. Κτίρια κατοικιών συμβατικά, μεταλλικά, πέτρινα, ξύλινα, σύμμικτα φιλικά προς το χρήστη και το περιβάλλον, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και έξοδα συντήρησης. Βιοτεχνικά – βιομηχανικά κτίρια, μεταλλικά και θερμοκηπιακού τύπου για αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Ενσωμάτωση Η/Μ εξοπλισμού. Κολυμβητικές δεξαμενές, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, κατασκευή κήπων, φυτοτεχνικές μελέτες. Επίσης ενεργειακή αναβάθμιση διαμερισμάτων και κτιρίων.
 • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

  Η εξάντληση των διαθέσιμων αποθεμάτων ορυκτών καυσίμων σε συνδυασμό με τη ρύπανση του περιβάλλοντος, επιτάσσουν την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ). Η πατρίδα μας διαθέτει πλούσιο αιολικό, ηλιακό και γεωθερμικό δυναμικό. Ακόμη, μεγάλα ποσά εκμεταλλεύσιμης ενέργειας που περιέχονται σε απόβλητα (βιομάζα και βιοαέριο) απορρίπτονται αναξιοποίητα στο περιβάλλον, μολύνοντάς το ταυτόχρονα. Οι michanikoi.com μπορούν να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν για εσάς, μονάδες μετατροπής των ΑΠΕ σε ηλεκτρική ή θερμική αξιοποιώντας τες σε οικιακή και εμπορική κλίμακα.
 • Μηχανολογικά έργα
  Μηχανολογικά έργα

  Μεταλλικά κτίρια και εξοπλισμός κτιρίων, δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, αέρα, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, αντλίες θερμότητας υψηλής απόδοσης (EER &COP), ηλιοθερμικές εγκαταστάσεις, παραγωγή ΖΝΧ, προθέρμανση νερού boiler, δίκτυα πυρόσβεσης. Ακόμη θερμοκήπια, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις με τον εξοπλισμό τους, ταινίες διατροφής, αμελκτικές μηχανές, σιλό αποθήκευσης. Εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων. Εγκαταστάσεις επεξεργασίας αγροτοκτηνοτροφικών αποβλήτων. Μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο. Με σημαντική εμπειρία σε δημόσια και ιδιωτικά έργα αναλαμβάνουμε υπεύθυνα το σχεδιασμό και την κατασκευή των έργων σας.
 • Ηλεκτρολογικά έργα
  Ηλεκτρολογικά έργα

  Τα ηλεκτρικά δίκτυα και οι αντίστοιχοι ηλεκτρολογικοί πίνακες, κυριολεκτικά αποτελούν το νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο των σημερινών εγκαταστάσεων και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι λειτουργούν σωστά. Από ηλεκτρολογικές μελέτες και έργα του κτιριακού τομέα, δομημένη καλωδίωση, εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρισμού από ανανεώσιμες πηγές, μέχρι και εγκαταστάσεις βιομηχανικού τύπου με αναλογικούς και ψηφιακούς αυτοματισμούς, συστήματα plc και scada, με τους συνεργαζόμενους επιστήμονες έχουμε ολοκληρώσει τις απαιτητικότερες εγκαταστάσεις. Για τη μέγιστη αξιοπιστία, οικονομία και λειτουργικότητα επιλέξτε michanikoi.com.
Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός