Μονάδες συμπαραγωγής (Σ.Η.Θ.) - Συνδυασμένα συστήματα

Η ενέργεια που χρειαζόμαστε, προκειμένου να εκτελεστεί μια παραγωγική διαδικασία, είναι σε γενικές γραμμές συγκεκριμένη και δύσκολα μπορεί να αλλάξει. Αυτό που μπορεί να αλλάξει και εκεί μπορούν να επέμβουν οι michanikoi.com, είναι το μίγμα των πηγών ενέργειας που χρησιμοποιούνται, καθώς και η ελαχιστοποίηση του ενεργειακού κλάσματος που απορρίπτεται στο περιβάλλον αναξιοποίητο.

Στη λογική αυτή, μπορούμε να εντάξουμε στις ενεργειακές πηγές μιας μονάδας την ηλιακή, την αιολική, την γεωθερμική καθώς και την ενέργεια των αποβλήτων. Επίσης, μπορούμε να σχεδιάσουμε συστήματα ανάκτησης ενέργειας που σε άλλες συνθήκες, θα απορριπτόταν στο περιβάλλον.

Με ένα σωστά και κεντρικά σχεδιασμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τα σχετικά κόστη, αυξάνοντας το βαθμός απόδοσης σε ότι κι αν κάνετε, ενώ παράλληλα μειώνετε και τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση των ορυκτών καυσίμων. Μπείτε σ’ ένα σχέδιο βελτίωσης και περιορίστε σημαντικά το κόστος της αρχικής επένδυσης, επιταχύνοντας την απόσβεση, ενισχύοντας την κερδοφορία ενώ παράλληλα βοηθάτε και το περιβάλλον.


Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός