Ηλεκτρολογικά έργα

Ηλεκτρολογικά έργα

Τα ηλεκτρικά δίκτυα και οι αντίστοιχοι ηλεκτρολογικοί πίνακες, κυριολεκτικά αποτελούν το νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο των σημερινών εγκαταστάσεων και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι λειτουργούν σωστά. Από ηλεκτρολογικές μελέτες και έργα του κτιριακού τομέα, δομημένη καλωδίωση, εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρισμού από ανανεώσιμες πηγές, μέχρι και εγκαταστάσεις βιομηχανικού τύπου με αναλογικούς και ψηφιακούς αυτοματισμούς, συστήματα plc και scada, με τους συνεργαζόμενους επιστήμονες έχουμε ολοκληρώσει τις απαιτητικότερες εγκαταστάσεις. Για τη μέγιστη αξιοπιστία, οικονομία και λειτουργικότητα επιλέξτε michanikoi.com.
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Οι michanikoi.com με μεγάλο αριθμό από συνεργαζόμενους έμπειρους επιστήμονες και τεχνικό προσωπικό, αναλαμβάνουν το σχεδιασμό και την κατασκευή κάθε τύπου ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ανεξαρτήτως ισχύος. Από απλά κτίρια κατοικιών ή εξωτερικών χώρων, έως και τη δομημένη καλωδίωση εμπορικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων και εφαρμογών.

Υπόγεια δίκτυα με ενδιάμεσα φρεάτια για μεγάλες εγκαταστάσεις, οδεύσεις εξωτερικές με σχάρες καλωδίων, μεταλλικές η πλαστικές πλήρεις εξαρτημάτων, εντοιχισμένα δίκτυα και εγκαταστάσεις, δίκτυα...

Περισσότερα...
 

Αυτοματισμοί

Αναλαμβάνουμε μετά από αυτοψία, την υλοποίηση συστημάτων αυτοματισμού ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ανεξαρτήτως ισχύος. Για κάθε αυτοματοποιημένη λειτουργία με ψηφιακά και αναλογικά σήματα. Ενσωματώνουμε στις εφαρμογές σας συστήματα αυτοματισμού όπως οριακούς διακόπτες, πρεσσοστάτες νερού - αέρος, αισθητήρες στάθμης, αναλογικούς αισθητήρες πίεσης, θερμοκρασίας, στάθμης, συγκέντρωσης χημικών κ.α. Ολοκλήρωση συστημάτων αυτομάτου ελέγχου με συστήματα PLC και SCADA. Κατασκευή προγραμμάτων λειτουργίας βιοτεχνικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Εφαρμογές τηλεειδοποίησης DSL, 3G, ασύρματα δίκτυα. Τηλεχειρισμός εγκαταστάσεων. Εξοικονόμηση ενέργειας...

Περισσότερα...
 
Συστήματα συναγερμού - παρακολούθησης

Εμπιστευθείτε μας την ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, πυροπροστασίας, συγκέντρωσης χημικών και παρακολούθησης εγκαταστάσεων. Κεντρικός έλεγχος δεδομένων και κατασκευή control room. Όλα τα δεδομένα προσβάσιμα από το διαδίκτυο για όσες τερματικές μονάδες επιθυμείτε και για 24 ώρες μετάδοση δεδομένων. Εφαρμογές παρακολούθησης μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Κάμερες - καταγραφικά, συστήματα ασφαλείας, συστήματα αυτόματης πυρόσβεσης. Συστήματα ενδοεπικοινωνίας και μεγαφωνικές εγκαταστάσεις...

Περισσότερα...
 

Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός