Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Οι michanikoi.com με μεγάλο αριθμό από συνεργαζόμενους έμπειρους επιστήμονες και τεχνικό προσωπικό, αναλαμβάνουν το σχεδιασμό και την κατασκευή κάθε τύπου ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ανεξαρτήτως ισχύος. Από απλά κτίρια κατοικιών ή εξωτερικών χώρων, έως και τη δομημένη καλωδίωση εμπορικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων και εφαρμογών.

Υπόγεια δίκτυα με ενδιάμεσα φρεάτια για μεγάλες εγκαταστάσεις, οδεύσεις εξωτερικές με σχάρες καλωδίων, μεταλλικές η πλαστικές πλήρεις εξαρτημάτων, εντοιχισμένα δίκτυα και εγκαταστάσεις, δίκτυα δεδομένων, τηλεφωνικά δίκτυα, υποσταθμοί, δίκτυα επικοινωνιών, ηλεκτρολογικοί πίνακες οικιακοί και βιομηχανικοί, γεννήτριες και σταθεροποιητές τάσης, αντικεραυνική προστασία – αλεξικέραυνα, γειώσεις, καλωδίωση σε εκρηκτικό περιβάλλον, διόρθωση συντελεστή ισχύος (Cosφ).


Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός