Συστήματα συναγερμού - παρακολούθησης

Εμπιστευθείτε μας την ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, πυροπροστασίας, συγκέντρωσης χημικών και παρακολούθησης εγκαταστάσεων. Κεντρικός έλεγχος δεδομένων και κατασκευή control room. Όλα τα δεδομένα προσβάσιμα από το διαδίκτυο για όσες τερματικές μονάδες επιθυμείτε και για 24 ώρες μετάδοση δεδομένων. Εφαρμογές παρακολούθησης μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Κάμερες - καταγραφικά, συστήματα ασφαλείας, συστήματα αυτόματης πυρόσβεσης. Συστήματα ενδοεπικοινωνίας και μεγαφωνικές εγκαταστάσεις. Έλεγχος εισερχομένων - εξερχομένων οχημάτων με χρήση μαγνητικών καρτών - κωδικών.


Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός