Απόβλητα

Ο περιορισμός της παραγωγής και η διαχείριση των αποβλήτων, είναι σήμερα το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης. Αν σκεφτούμε και μόνο σε ατομικό επίπεδο τα απορρίμματα που παράγουμε σε σχέση με τους προγόνους μας, θα αντιληφθούμε πως βρισκόμαστε μπροστά σ' ένα αδιέξοδο.

Ας μη γελιόμαστε. Καμιά διαχείριση αποβλήτων, όσο σωστή και άρτια και να είναι, δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών χωρίς την αντίστοιχη και ανάλογη περιβαλλοντική εκπαίδευση των πολιτών. Προς την επίρρωση όλων των παραπάνω, ας έχουμε κατά νου την αρχή διατήρησης της μάζας: Η αρχή διατήρησης της μάζας προτάσσει ότι η συνολική μάζα ενός συστήματος σωμάτων διατηρείται σταθερή ανεξαρτήτως των εσωτερικών αλληλεπιδράσεων. Περίπου ισοδύναμη πρόταση είναι ότι η ύλη μπορεί να αλλάζει μορφές, αλλά η ποσότητά της παραμένει σταθερή.

Στην εταιρία μας πιστεύουμε πως στο ζήτημα της ρύπανσης δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Έτσι συμβουλεύουμε τους πελάτες μας κατ’ αρχήν για το πώς θα μειώσουν την ποσότητα των αποβλήτων που παράγουν. Από τη θερμομόνωση μιας κατοικίας και τη χρήση βιοαποδομήσιμων προϊόντων μέχρι την ανακύκλωση, είναι μεγάλη η προσπάθεια που πρέπει να γίνει.

Για τα απόβλητα που, ούτως ή άλλως παράγονται οι michanikoi.com αναλαμβάνουν την κατασκευή μονάδων διαχείρισης υγρών, στερεών και αερίων αποβλήτων, οικιακών, αστικών, βιομηχανικών, αγροτικών και κτηνοτροφικών λυμάτων από έμπειρους μηχανικούς κατάλληλης εξειδίκευσης. Ανάκτηση νερού κατάλληλου για άρδευση.


Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός