Υδραυλικά

Με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή δικτύων, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, τη μελέτη και κατασκευή για λογαριασμό σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς πιεστικών και βαρυτικών δικτύων νερού, ακαθάρτων, λυμάτων, αέρος, ιλύος, χημικών, τροφίμων και οποιουδήποτε ρευστού, ανεξαρτήτως διατομής.

Για την υλοποίηση των έργων σας μπορείτε να διαλέξετε, ανάλογα και με την εφαρμογή, ανάμεσα σε αγωγούς μεταλλικούς απλούς, γαλβανισμένους η ανοξείδωτους, PVC, HDPE, θερμοπλαστικούς, χάλκινους και πολλούς ακόμη, ειδικότερους τύπους. Σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες προμήθειας εξοπλισμού, ενσωματώνουμε στα δίκτυα που κατασκευάζουμε όλους τους αυτοματισμούς. Ρυθμιστικές βαλβίδες, βάνες ανάμιξης, πρεσσοστάτες, οριακούς διακόπτες, δοσομετρικές αντλίες, ασφαλιστικά, φίλτρα, μετρητές, δοχεία διαστολής.

Κατασκευάζουμε αντλιοστάσια, αρδευτικά δίκτυα, δίκτυα μεταφοράς και επεξεργασίας αποβλήτων, αμελκτικά συγκροτήματα, δίκτυα μεταφοράς τροφίμων, δεξαμενές, δίκτυα πυρόσβεσης, αεραγωγούς και δίκτυα αερίων.

Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός