Μεταλλικές κατασκευές

Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα το σχεδιασμό, τη μελέτη, την αδειοδότηση και ανέγερση κάθε είδους μεταλλικής κατασκευής. Κτίρια εξ' ολοκλήρου μεταλλικά βαρέως τύπου, σύμμικτες κατασκευές, στέγαστρα, πατάρια, αποθήκες, βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες, ειδικές κατασκευές. Ασχολούμαστε επίσης με την ανέγερση κτιρίων θερμοκηπιακού τύπου (χωρίς οικοδομική άδεια) για γεωργικές και κτηνοτροφικές εφαρμογές

Με εξειδικευμένα συνεργεία και προμηθευτές, εξοπλίζουμε τις κατασκευές σας με κάγκελα, κουφώματα αλουμινίου, βιοκλιματικές περσίδες, αυλόπορτες, γκαραζόπορτες οικιακές και βιομηχανικού τύπου. Σιλό αποθήκευσης, μεταφορικές ταινίες, κοχλίες μεταφοράς.

Με την ανάθεση των έργων σας σ’ εμάς, εξασφαλίζετε τον συνολικό σχεδιασμό, απαλλασσόμενοι έτσι από τα προβλήματα που προκύπτουν εκ της συνεργασίας με πολλούς και ετερόκλητους μηχανικούς και υπεργολάβους. Ο προγραμματισμός της κατασκευής, ο συντονισμός και η επίβλεψη των συνεργείων βελτιστοποιούνται και οι εγκαταστάσεις σας ολοκληρώνονται ποιοτικά, γρήγορα, με ασφάλεια και οικονομία.
Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός