Ψύξη

Υπάρχουν διάφορα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού. Μερικά από τα πιο γνωστά είναι το μονοσωλήνιο, το δισωλήνιο, η ενδοδαπέδια θέρμανση, τα fan-coils, τα γνωστά σε όλους κεντρικά συστήματα κλιματισμού, οι μονάδες VRV, η θέρμανση και ο φυσικός δροσισμός με χρήση γεωθερμικού εναλλάκτη. Υπάρχουν μονάδες παραγωγής θερμότητας και ψύξης που χρησιμοποιούν ως καύσιμο το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, το υγραέριο, το βιοαέριο, το pellet, καυσόξυλα ή ακόμα και ελαιοπυρήνα. Επίσης υπάρχουν και μονάδες που αξιοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή ενέργεια και η γεωθερμία. Οι τελευταίες είναι και οι πλέον οικολογικές λύσεις.

Στο michanikoi.com αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τη βέλτιστη οικονομικά λύση για τη θέρμανση και τον κλιματισμό της κτιριακής σας εγκατάστασης. Επίσης αναλαμβάνουμε τη μελέτη και εφαρμογή συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού και σε θερμοκήπια και κτηνοτροφικές μονάδες.

Επιλέγουμε μαζί την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας, με κριτήριο την μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, εξοικονομώντας σας χρήματα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση!

Τέλος ενσωματώνουμε στα έργα μας βιομηχανικά ψυγεία, καταψύκτες, παγολεκάνες γάλακτος. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας ψυκτικές μονάδες, όλων των τύπων και μεγεθών.
Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός