Ενεργειακή αναβάθμιση - Εξοικονόμηση ενέργειας

Εξοικονομήστε μέρος ή το σύνολο της επένδυσης για την ανακαίνιση του ακινήτου σας, αναβαθμίζοντάς το ενεργειακά. Αναλαμβάνουμε τη θερμομόνωση του κελύφους του κτιρίου (εξωτερική τοιχοποιία, δώμα, πιλοτή), αναβαθμίζουμε τις ηλεκτρομηχανολογικές του εγκαταστάσεις, προτείνουμε και υλοποιούμε τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας για ηλεκτροδότηση, θέρμανση, ψύξη, δροσισμό και αερισμό της κατοικίας σας. Μειώστε την ενεργειακή του κατανάλωση αυξάνοντας παράλληλα την εμπορική του αξία.

Συστήματα γεωθερμίας, αντλίες θερμότητας, ηλιακοί συλλέκτες για ΖΝΧ και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, σκίαση ανοιγμάτων, αντικατάσταση κουφωμάτων, αυτονομία θέρμανσης, αξιοποίηση ηλιοφάνειας για θέρμανση - δροσισμό.

Βελτιώστε το επίπεδο διαβίωσης σας, βοηθώντας ταυτόχρονα στην ελαχιστοποίηση του ενεργειακού αποτυπώματος μας πάνω στον πλανήτη. Επωφεληθείτε από τους ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον" και εξασφαλίστε επιδότηση των σχετικών εργασιών, από 15 έως 70%. Γίνετε ένας από τους πρώτους Έλληνες, που θα ζήσουν σ’ ένα πράσινο σπίτι με ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση.

Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός