Επαγγελματικά ακίνητα - επενδύσεις

Εμπόριο, υπηρεσίες, βιοτεχνικά - βιομηχανικά, αγροτικά, κτηνοτροφικά, έργα διαχείρισης και επεξεργασίας αποβλήτων. Για κάθε είδους επένδυση που σχεδιάζετε, εμπιστευθείτε τους κατάλληλους επιστήμονες καλύπτοντας εξαρχής όλους τους τομείς των αναγκών σας. Από το σχεδιασμό και αξιολόγηση επενδύσεων, την προετοιμασία των φακέλων αδειοδοτήσεων, της ένταξης σε προγράμματα επιδοτήσεων, την υλοποίηση - κατασκευή - έναρξη λειτουργίας των επαγγελματικών σας εγκαταστάσεων βρισκόμαστε δίπλα σας με προτάσεις και λύσεις.

Συμβατικά κτίρια από μπετόν, κτίρια μεταλλικά βαρέως τύπου, θερμοκηπιακά για καλλιέργειες και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις (χωρίς οικοδομική άδεια) ελαφρού και βαρέως τύπου, ξύλινα κτίρια, τουριστικά καταλύματα. Ακόμη αναλαμβάνουμε την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση όλου του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της επένδυσής σας.


Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός