Βιοκλιματικά κτίρια - Έξυπνο σπίτι

Για να μπορέσει να χαρακτηριστεί ένα σπίτι οικολογικό, θα πρέπει να πληροί κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, να καταναλώνει κατά το δυνατό την ελάχιστη ενέργεια και κυρίως, να εξασφαλίζει στους χρήστες του, τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης αξιοποιώντας τα κλιματολογικά και τα γεωγραφικά του δεδομένα σε συνδυασμό με τις διαθέσιμες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Ζήστε σε ένα σπίτι σχεδιασμένο έτσι ώστε να συνεργάζεται με τη φύση χαρίζοντας σας υγεία, ευεξία, καλή ψυχολογία, ασφάλεια κι όλα αυτά με την αυξημένη οικονομία που προσφέρει ο βιοκλιματικός σχεδιασμός και οι αυτοματισμοί στις λειτουργίες του. Οι Αρχιτέκτονες του michanikoi.com θα βρουν τις ιδανικότερες λύσεις οικολογικής δόμησης για την κατοικία σας ενώ Ηλεκτρολόγοι - Μηχανολόγοι μηχανικοί θα επιλέξουν και θα εγκαταστήσουν τον απαραίτητο αυτοματοποιημένο εξοπλισμό άνεσης και οικονομίας που θα πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε σύγχρονη κατοικία. Πλήρης αξιοποίηση ΑΠΕ για ενεργειακή κλάση Α+.
Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός