Μηχανικοί

Ομάδα Μηχανικών

Για την ολοκλήρωση μιας σύγχρονης κατασκευής, απαιτείται πλέον η εμπλοκή και συνεργασία μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων. Απευθυνόμενοι στην εταιρία μας michanikoi.com εξασφαλίζετε, εκτός από τη σύσταση της κατάλληλης ομάδας που θα αναλάβει το έργο που επιθυμείτε, και την οικονομική και άρτια ολοκλήρωσή του με τεχνικούς και προσωπικό μας. Ξεκινήστε με την ανάθεση στους μηχανικούς... με το δεξί!


Αρχιτέκτονες - πολιτικοί μηχανικοί

Την τελευταία δεκαετία, η παραγωγή ακινήτων στην Ελλάδα ξεπέρασε, εκτός από τη ζήτηση, και κάθε έννοια της λογικής και του μέτρου. Αποτέλεσμα; Χιλιάδες ακίνητα στα αζήτητα να περιμένουν ιδιοκτήτη, ενώ από την άλλη όσοι απέκτησαν σπίτι τα τελευταία χρόνια να βρίσκονται αντιμέτωποι με την απαξίωση της περιουσίας τους, τα αυξημένα έξοδα λειτουργίας, συντήρησης και επισκευών, τη στοχοποίηση από την εφορία και το κράτος.

Περισσότερα...
 
Ηλεκτρολόγοι - Μηχανολόγοι μηχανικοί

Από μια απλή κατοικία, μέχρι μια βιομηχανική εγκατάσταση, ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός των κτιρίων παίζει βασικό ρόλο. Είτε πρόκειται για τον έλεγχο του κλίματος, την εξοικονόμηση ενέργειας, τις λειτουργίες ενός κτιρίου, είτε για το σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας παραγωγικής διαδικασίας, υπάρχει στην αγορά πληθώρα λύσεων για τις ανάγκες σας.

Περισσότερα...
 
Χημικοί μηχανικοί - Περιβαλλοντολόγοι

Στην καρδιά κάθε παραγωγικής διαδικασίας, βρίσκεται μια φυσική ή χημική διεργασία, κατά την οποία συνήθως παράγονται τα ζητούμενα προϊόντα και κάποιου είδους απόβλητα. Στόχος της σημερινής βιοτεχνίας - βιομηχανίας είναι η βελτιστοποίηση των παραγομένων αγαθών, αλλά και σε όποιο βαθμό είναι δυνατόν η αξιοποίηση των παραπροϊόντων πριν την κατάλληλη διαχείριση τους ως απόβλητα.

Περισσότερα...
 
Εξειδικευμένοι μηχανικοί - Άλλες ειδικότητες μηχανικών

Για την υλοποίηση και άρτια ολοκλήρωση των έργων σας μπορεί, εξαρχής ή στην πορεία, να προκύψουν ανάγκες για τη συμμετοχή μηχανικών, εξειδικευμένων σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τις τοπογραφικές και γεωτεχνικές μελέτες, τον ποιοτικό έλεγχο, τα δίκτυα μεταφοράς δεδομένων ασύρματα και ενσύρματα, την κατασκευή δικτύων υπολογιστών και servers, τη λήψη δοκιμίων και τις εργαστηριακές αναλύσεις, τη μέτρηση στάθμης ηχορύπανσης, αερίων ρύπων, ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, μελέτες φωτισμού, ενεργειακής αναβάθμισης, επαύξησης ηλεκτρικής ισχύος, πυροπροστασίας και πολλές ακόμη.

Περισσότερα...
 

Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός