Αρχιτέκτονες - πολιτικοί μηχανικοί

Την τελευταία δεκαετία, η παραγωγή ακινήτων στην Ελλάδα ξεπέρασε, εκτός από τη ζήτηση, και κάθε έννοια της λογικής και του μέτρου. Αποτέλεσμα; Χιλιάδες ακίνητα στα αζήτητα να περιμένουν ιδιοκτήτη, ενώ από την άλλη όσοι απέκτησαν σπίτι τα τελευταία χρόνια να βρίσκονται αντιμέτωποι με την απαξίωση της περιουσίας τους, τα αυξημένα έξοδα λειτουργίας, συντήρησης και επισκευών, τη στοχοποίηση από την εφορία και το κράτος.

Η σύγχρονη ιδιοκτησία λοιπόν, οφείλει εκτός από αισθητικά άρτια, δομικά ασφαλής και λειτουργικά πρακτική να είναι και νόμιμη, οικονομική στην αξία κτήσης, χρήσης και συντήρησης της. Απευθυνόμενοι στους michanikoi.com θα δείτε ακριβώς το ακίνητο σας, πριν αυτό κατασκευαστεί, με τη χρήση τεχνικών φωτορεαλισμού, rendering και του κατάλληλου 3D λογισμικού και θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κόστη κατασκευής και συντήρησης, τα έξοδα λειτουργίας και την πρόβλεψη των λογαριασμών που θα πληρώνετε στους διάφορους οργανισμούς. Τέλος θα λάβετε και τα αναλυτικά εγχειρίδια περιγραφής όλων των συστημάτων της ιδιοκτησίας σας συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα σχέδια.

Μην πάτε στα τυφλά. Για αναζήτηση στις ειδικότητες αρχιτεκτόνων - πολιτικών μηχανικών στείλτε το μήνυμα σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε μας στο 210-6255593. Μέλη μας είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο εμπειρίας κατασκευαστών (ΜΕΚ) του ΥΠΕΚΑ με πτυχία όλων των τάξεων.Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός