Εξειδικευμένοι μηχανικοί - Άλλες ειδικότητες μηχανικών

Για την υλοποίηση και άρτια ολοκλήρωση των έργων σας μπορεί, εξαρχής ή στην πορεία, να προκύψουν ανάγκες για τη συμμετοχή μηχανικών, εξειδικευμένων σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τις τοπογραφικές και γεωτεχνικές μελέτες, τον ποιοτικό έλεγχο, τα δίκτυα μεταφοράς δεδομένων ασύρματα και ενσύρματα, την κατασκευή δικτύων υπολογιστών και servers, τη λήψη δοκιμίων και τις εργαστηριακές αναλύσεις, τη μέτρηση στάθμης ηχορύπανσης, αερίων ρύπων, ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, μελέτες φωτισμού, ενεργειακής αναβάθμισης, επαύξησης ηλεκτρικής ισχύος, πυροπροστασίας και πολλές ακόμη.

Με την ευελιξία μας, και το μεγάλο αριθμό πιστοποιημένων συνεργαζόμενων επιστημόνων και εργαστηρίων, μπορούμε να καλύψουμε τις περισσότερες από τις ανάγκες σας.

Για την αναζήτηση στις υπόλοιπες κατηγορίες εξειδικευμένων επιστημόνων και ενσωμάτωσή τους στις κατά περίπτωση ομάδες έργων, στείλτε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε μας στο 210-6255593.


Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός