Ηλεκτρολόγοι - Μηχανολόγοι μηχανικοί

Από μια απλή κατοικία, μέχρι μια βιομηχανική εγκατάσταση, ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός των κτιρίων παίζει βασικό ρόλο. Είτε πρόκειται για τον έλεγχο του κλίματος, την εξοικονόμηση ενέργειας, τις λειτουργίες ενός κτιρίου, είτε για το σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας παραγωγικής διαδικασίας, υπάρχει στην αγορά πληθώρα λύσεων για τις ανάγκες σας.

Οι michanikoi.com συνεργάζονται με τους πιο αξιόπιστους οίκους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξοπλίζοντας τις εγκαταστάσεις σας υπεύθυνα και αξιόπιστα. Σε κάθε περίπτωση δεν ξεφεύγουμε από τους στόχους μας που επιγραμματικά είναι: ο κεντρικός έλεγχος των λειτουργιών των κτιρίων (συστήματα BMS, BEMS), τα χαμηλά έξοδα, οι γρήγορες αποσβέσεις, η ευκολία στη χρήση, οι εγγυήσεις και η μεγάλη διάρκεια ζωής των εγκαταστάσεων.

Οι μηχανολόγοι – ηλεκτρολόγοι μηχανικοί μας με σημαντική εμπειρία σε ιδιωτικά και δημόσια έργα, εγγεγραμμένοι στο ΜΕΚ (μητρώο εμπειρίας κατασκευαστών) του ΥΠΕΚΑ με πτυχία Α-Δ τάξης μπορούν αποδεδειγμένα να ολοκληρώσουν τα πιο σύνθετα έργα. Για αναζήτηση σε ειδικότητες ηλεκτρολόγων - μηχανολόγων μηχανικών στείλτε το μήνυμα σας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο 210-6255593.

Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός