Χημικοί μηχανικοί - Περιβαλλοντολόγοι

Στην καρδιά κάθε παραγωγικής διαδικασίας, βρίσκεται μια φυσική ή χημική διεργασία, κατά την οποία συνήθως παράγονται τα ζητούμενα προϊόντα και κάποιου είδους απόβλητα. Στόχος της σημερινής βιοτεχνίας - βιομηχανίας είναι η βελτιστοποίηση των παραγομένων αγαθών, αλλά και σε όποιο βαθμό είναι δυνατόν η αξιοποίηση των παραπροϊόντων πριν την κατάλληλη διαχείριση τους ως απόβλητα.

Οι περισσότερες παραγωγικές επενδύσεις για να πάρουν τις διάφορες άδειες (εγκατάστασης, λειτουργίας κτλ.) χρειάζονται εκτός από τις υπόλοιπες μελέτες και αυτές των περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ), ενώ ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας, κάποιες υποχρεούνται από το νόμο να διαχειριστούν και τα απόβλητα τους.

Οι michanikoi.com αναλαμβάνουν τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για μια μεγάλη γκάμα αδειοδοτικών διαδικασιών και παραγωγικών εφαρμογών. Ακόμη μελετούν και κατασκευάζουν μονάδες διαχείρισης υγρών, στερεών, αερίων και άλλων αποβλήτων, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Οι μηχανικοί περιβάλλοντος και χημικοί μηχανικοί της εταιρίας μας, είναι εγγεγραμμένοι στο ΜΕΚ (μητρώο εμπειρίας κατασκευαστών) διαθέτοντας αποδεδειγμένα σημαντική εμπειρία σε διάφορα έργα. Για να τους αναζητήσετε στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο 210-6255593.Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός