Πιστοποιητικά

Πιστοποιητικά

Για την έκδοση των πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης, ηλεκτρολόγου, βεβαίωση του Ν.4014 & 4041 για μεταβιβάσεις ακινήτων σε τιμές ανταγωνιστικές και έκδοση εντός δύο ημερών εμπιστευθείτε μας. Ακόμη με την έκδοση των πιστοποιητικών, σας συμβουλεύουμε για την ενεργειακή βελτίωση και διαδικασίες νομιμοποίησης της ιδιοκτησίας σας. Επίσης αναλαμβάνουμε για εσάς την προετοιμασία φακέλων αδειοδότησης, περιβαλλοντικές μελέτες, διαδικασίες ένταξης σε προγράμματα επιδοτήσεων, αναπτυξιακούς νόμους. Τέλος συντάσσουμε φακέλους ανάλυσης και αξιολόγησης επενδύσεων και επενδυτικούς φακέλους για έγκριση από υπηρεσίες.
Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Πρόκειται να νοικιάσετε, να πουλήσετε ή να μεταβιβάσετε την κατοικία ή την επιχείρηση σας, επιφάνειας μεγαλύτερης των 50 m²; Όπως, ενδεχομένως ήδη θα γνωρίζετε θα πρέπει να εκδώσετε το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ). Το πιστοποιητικό αυτό στην ουσία κατατάσσει το ακίνητο σε μια κλάση ενεργειακής κατανάλωσης με βάση τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του.

Πρόκειται για ένα ακόμη ανώφελο χαράτσι; Κατά τη γνώμη μας, όχι. Τα περισσότερα κτίρια που κατασκευάστηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες καταναλώνουν μεγάλα ποσά ενέργειας...

Περισσότερα...
 
Τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών

Υπάρχουν στην ιδιοκτησία σας πολεοδομικές παραβάσεις, αυθαίρετες κατασκευές, μήπως είναι εξ' ολοκλήρου αυθαίρετη; Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε το σύνολο των αυθαιρεσιών γρήγορα και οικονομικά. Εν αναμονή του νέου νομοσχεδίου που θα αντιμετωπίσει συνολικά το πρόβλημα των αυθαιρέτων ελάτε σ' επαφή με τους μηχανικούς μας για τις τελικές ρυθμίσεις. Η τρέχουσα καταληκτική ημερομηνία είναι για τις 31 Μαΐου 2013.

Οι michanikoi.com τακτοποιούμε τις αυθαίρετες κατασκευές σας με τον οικονομικότερο...

Περισσότερα...
 
Πιστοποιητικά πυροπροστασίας

Οι έμπειροι Μηχανολόγοι Μηχανικοί της εταιρίας μας αναλαμβάνουν για κάθε είδος επιχείρησης την σύνταξη του, υποχρεωτικού για τη λειτουργία, φακέλου πυροπροστασίας. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε όλες τις σχετικές μελέτες ενεργητικής (και παθητικής όπου χρειάζεται) πυροπροστασίας καθώς και τα απαιτούμενα σχέδια για νέα κτίρια όλων των χρήσεων και όλων των κατηγοριών. Μετά τη σύνταξη των μελετών ο φάκελος πυροπροστασίας υποβάλλεται στην Π.Υ. η οποία προβαίνει στην έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού. Ακόμη εκδίδουμε και ενημερώνουμε περιοδικά το βιβλίο ελέγχου και συντήρησης μέσων ενεργητικής προστασίας...

Περισσότερα...
 
Πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου

Για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ανεξαρτήτως ισχύος αναλαμβάνουμε την συμπλήρωση και έκδοση της νέας υπεύθυνης δήλωσης ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη (ΥΔΕ) σύμφωνα με το νέο πρότυπο HD-384 του ΕΛΟΤ. Η εταιρία μας ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την έκδοση πιστοποιητικών με το νέο πρότυπο. Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι εφοδιασμένοι με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Κατά την επίσκεψη αυτοψία - πραγματοποιούμε όλες τις μετρήσεις που προβλέπονται και σας κάνουμε συστάσεις για τη βελτίωση της εγκατάστασής σας...

Περισσότερα...
 
Περιβαλλοντικές μελέτες

Για την αδειοδότηση μιας μεγάλης γκάμας επιχειρηματικών δραστηριοτήτων η νομοθεσία προβλέπει τη συμμόρφωση με διαφορετικούς κατά περίπτωση περιβαλλοντικούς όρους. Οι michanikoi.com αναλαμβάνουν την εκπόνηση των σχετικών μελετών που συνοδεύουν το φάκελο αδειοδότησης για κάθε τύπο επιχείρησης.

Προκαταρκτικές μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΠΠΕΑ), μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ), εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων (ΕΠΟ), ευθυγράμμιση μονάδων με πρότυπες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις (ΠΠΔ) για όλες τις κατηγορίες όχλησης προς το περιβάλλον...

Περισσότερα...
 
Φάκελοι αδειοδοτήσεων

Έχετε κάποιο επενδυτικό σχέδιο και δεν γνωρίζετε πως θα το υλοποιήσετε; Κάποια ιδέα που πιστεύετε ότι θα έχει επιτυχία αλλά αδυνατείτε να τη χρηματοδοτήσετε; Σας ενδιαφέρει κάποια παραγωγική δραστηριότητα και δεν έχετε την τεχνογνωσία; Η επιχείρησή σας χρειάζεται επέκταση ή αναβάθμιση; Αναζητάτε μια προσοδοφόρα τοποθέτηση των αποταμιεύσεων σας; Σκέπτεστε να ασχοληθείτε με τον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση, το εμπόριο, τον τουρισμό, τις υπηρεσίες, την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές;

Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την σύνταξη όλων των σχετικών τεχνικών και οικονομικών...

Περισσότερα...
 

Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός