Πιστοποιητικά πυροπροστασίας

Οι έμπειροι Μηχανολόγοι Μηχανικοί της εταιρίας μας αναλαμβάνουν για κάθε είδος επιχείρησης την σύνταξη του, υποχρεωτικού για τη λειτουργία, φακέλου πυροπροστασίας. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε όλες τις σχετικές μελέτες ενεργητικής (και παθητικής όπου χρειάζεται) πυροπροστασίας καθώς και τα απαιτούμενα σχέδια για νέα κτίρια όλων των χρήσεων και όλων των κατηγοριών. Μετά τη σύνταξη των μελετών ο φάκελος πυροπροστασίας υποβάλλεται στην Π.Υ. η οποία προβαίνει στην έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού. Ακόμη εκδίδουμε και ενημερώνουμε περιοδικά το βιβλίο ελέγχου και συντήρησης μέσων ενεργητικής προστασίας που πρέπει να τηρείται στην επιχείρηση.

Τέλος υλοποιούμε την μελέτη πυροπροστασίας με την τοποθέτηση των μόνιμων, ημιμόνιμων και φορητών πυροσβεστικών μέσων, των συστημάτων πυρανίχνευσης, συναγερμού και ειδοποίησης.Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός