Φάκελοι αδειοδοτήσεων

Έχετε κάποιο επενδυτικό σχέδιο και δεν γνωρίζετε πως θα το υλοποιήσετε; Κάποια ιδέα που πιστεύετε ότι θα έχει επιτυχία αλλά αδυνατείτε να τη χρηματοδοτήσετε; Σας ενδιαφέρει κάποια παραγωγική δραστηριότητα και δεν έχετε την τεχνογνωσία; Η επιχείρησή σας χρειάζεται επέκταση ή αναβάθμιση; Αναζητάτε μια προσοδοφόρα τοποθέτηση των αποταμιεύσεων σας; Σκέπτεστε να ασχοληθείτε με τον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση, το εμπόριο, τον τουρισμό, τις υπηρεσίες, την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές;

Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την σύνταξη όλων των σχετικών τεχνικών και οικονομικών μελετών (business plan, στατικές, γεωτεχνικές, αρχιτεκτονικές, ηλεκτρομηχανολογικές, περιβαλλοντικές, διάθεσης αποβλήτων, ανάλυσης και αξιολόγησης επενδύσεων) που θα πρέπει να περιέχονται στον φάκελο της αδειοδότησης. Επίσης αναλαμβάνουμε την υποβολή του φακέλου σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες – φορείς.

Επωφεληθείτε από τα προγράμματα επιδοτήσεων του αναπτυξιακού νόμου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το ΕΣΠΑ 2007-2013 και το αντίστοιχο 2014-2020 όταν αυτό οριστικοποιηθεί και ελάτε πιο κοντά στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Δημιουργήστε την δική σας επιχείρηση ή επεκτείνετε την ήδη υπάρχουσα σε μέγεθος και δραστηριότητες – αντικείμενα.

Η ανάγκη για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας στη χώρα μας είναι σήμερα πιο επιτακτική παρά ποτέ. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν για να εξασφαλίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο. Μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Η προσπάθεια ξεκινάει από σήμερα!


Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός