Περιβαλλοντικές μελέτες

Για την αδειοδότηση μιας μεγάλης γκάμας επιχειρηματικών δραστηριοτήτων η νομοθεσία προβλέπει τη συμμόρφωση με διαφορετικούς κατά περίπτωση περιβαλλοντικούς όρους. Οι michanikoi.com αναλαμβάνουν την εκπόνηση των σχετικών μελετών που συνοδεύουν το φάκελο αδειοδότησης για κάθε τύπο επιχείρησης.

Προκαταρκτικές μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΠΠΕΑ), μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ), εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων (ΕΠΟ), ευθυγράμμιση μονάδων με πρότυπες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις (ΠΠΔ) για όλες τις κατηγορίες όχλησης προς το περιβάλλον. Μελέτες ηχορύπανσης και διάθεσης υγρών και στερεών αποβλήτων. Αγροτικές και κτηνοτροφικές μονάδες, μεταποίηση, βιομηχανία και βιοτεχνία, έργα ΑΠΕ αναλαμβάνουμε τη σύνταξη όλου του φακέλου περιβαλλοντικής αδειοδότησης.

Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός