Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Πρόκειται να νοικιάσετε, να πουλήσετε ή να μεταβιβάσετε την κατοικία ή την επιχείρηση σας, επιφάνειας μεγαλύτερης των 50 m²; Όπως, ενδεχομένως ήδη θα γνωρίζετε θα πρέπει να εκδώσετε το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ). Το πιστοποιητικό αυτό στην ουσία κατατάσσει το ακίνητο σε μια κλάση ενεργειακής κατανάλωσης με βάση τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του.

Πρόκειται για ένα ακόμη ανώφελο χαράτσι; Κατά τη γνώμη μας, όχι. Τα περισσότερα κτίρια που κατασκευάστηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες καταναλώνουν μεγάλα ποσά ενέργειας για θέρμανση, κλιματισμό, ζεστό νερό χρήσης, η οποία άσκοπα διαφεύγει στο περιβάλλον, ενώ τα σημερινά προκειμένου να πάρουν άδεια δόμησης πρέπει να καταταγούν βάσει της μελέτης ενεργειακής απόδοσης σε κατηγορία Β και άνω. Αυτή η προδιαγραφή θα οδηγήσει σε τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας τα επόμενα χρόνια.

Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης άμεσα και υπεύθυνα από πιστοποιημένους ενεργειακούς επιθεωρητές του michanikoi.com. Ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων και εγκαταστάσεων θέρμανσης - κλιματισμού. Από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο κτίριο υπολογίζουμε την ενεργειακή του κλάση εκδίδουμε το σχετικό ενεργειακό πιστοποιητικό και σας προτείνουμε λύσεις για την ενεργειακή του αναβάθμιση ή την εξοικονόμηση ενέργειας.

Αναλαμβάνουμε επίσης την ενεργειακή αναβάθμιση της ιδιοκτησίας σας με έμπειρα συνεργεία και τεχνικούς. Παράλληλα οι μηχανικοί μας σας εντάσσουν στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον" του ΥΠΕΚΑ εξασφαλίζοντας για λογαριασμό σας επιδότηση των εργασιών 15% - 75%. Η οικονομία στα καύσιμα και το ρεύμα που θα ακολουθήσει τις σχετικές επεμβάσεις θα αποσβέσει ταχύτατα το υπόλοιπο κόστος και γρήγορα θα αρχίσετε να κερδίζετε, οικονομικά και περιβαλλοντικά.Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός