Πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου

Για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ανεξαρτήτως ισχύος αναλαμβάνουμε την συμπλήρωση και έκδοση της νέας υπεύθυνης δήλωσης ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη (ΥΔΕ) σύμφωνα με το νέο πρότυπο HD-384 του ΕΛΟΤ. Η εταιρία μας ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την έκδοση πιστοποιητικών με το νέο πρότυπο. Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι εφοδιασμένοι με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Κατά την επίσκεψη αυτοψία - πραγματοποιούμε όλες τις μετρήσεις που προβλέπονται και σας κάνουμε συστάσεις για τη βελτίωση της εγκατάστασής σας. Επεμβαίνουμε επιτόπου όπου χρειάζεται τοποθετώντας τα εξαρτήματα που προβλέπει η νομοθεσία. Το σχετικό πιστοποιητικό εκδίδεται μέσα σε μια ημέρα. Μη χάσετε την ευκαιρία μιας πραγματικής επιθεώρησης για λίγα ευρώ, είναι ζήτημα ασφαλείας.

Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός