Τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών

Υπάρχουν στην ιδιοκτησία σας πολεοδομικές παραβάσεις, αυθαίρετες κατασκευές, μήπως είναι εξ' ολοκλήρου αυθαίρετη; Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε το σύνολο των αυθαιρεσιών γρήγορα και οικονομικά. Εν αναμονή του νέου νομοσχεδίου που θα αντιμετωπίσει συνολικά το πρόβλημα των αυθαιρέτων ελάτε σ' επαφή με τους μηχανικούς μας για τις τελικές ρυθμίσεις. Η τρέχουσα καταληκτική ημερομηνία είναι για τις 31 Μαΐου 2013.

Οι michanikoi.com τακτοποιούμε τις αυθαίρετες κατασκευές σας με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο γρήγορα και αξιόπιστα με βάση τις διατάξεις του ν.4014/11. Νομιμοποιήστε την ιδιοκτησία σας στο σύνολό της και αξιοποιήστε την χωρίς εμπόδια. Αναλαμβάνουμε και την έκδοση τοπογραφικών σε σύστημα συντεταγμένων ΕΓΣΑ 87 για τα εκτός σχεδίου ακίνητα. Για την μεταβίβαση της ιδιοκτησίας σας εκδίδουμε άμεσα βεβαιώσεις για μεταβιβάσεις ακινήτων.

Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός