Αιολική ενεργεία

Η αιολική ενέργεια είναι από τις πρώτες ανανεώσιμες πηγές που χρησιμοποιήθηκαν διεθνώς και στη χώρα μας από τη δεκαετία του 1980. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανεμογεννήτριες ηλικίας κάποιων δεκαετιών συνεχίζουν να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια. H ισχύς που παράγει μια ανεμογεννήτρια, κυμαίνεται από τα μεγαθήρια ισχύος >1 MW μέχρι τις μικρότερες ισχύος μερικών W.

Η εταιρία μας κυρίως ασχολείται με εφαρμογές οικιακής ή μικρής εμπορικής κλίμακας. Παράγετε ρεύμα αξιοποιώντας το αιολικό δυναμικό της περιοχής σας. Εξασφαλίστε έσοδα μέσω διασυνδεδεμένων συστημάτων ή τροφοδοτήστε την ιδιοκτησία σας με το αυτόνομο σύστημα παραγωγής και αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα σχεδιάσουν με βάση τις ανάγκες σας οι michanikoi.com.Γιατί michanikoi.com;

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσουμε πως οι κατασκευές που ακριβοπληρώσαμε, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας, άνεσης, οικονομίας και ασφάλειας που θα έπρεπε.

Ξεχάστε τέτοιες σκοτούρες, χρησιμοποιώντας τους έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες του michanikoi.com για έργα σχεδιασμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

Όλοι οι μηχανικοί σε ένα site!

Ομάδα μηχανικών

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη! Όλοι οι μηχανικοί της ομάδας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Υπεύθυνος μηχανικός: Παναγιώτης Πραγαλός